Shop & Bakery

Broodje van de maand

CAESAR PULLED CHICKEN

Met basilicum pesto, ei en ansjovis 

€4,50

Dagelijks tot 09.30 uur een heerlijk vers ontbijtje in onze bakery!

Bij Auto Boeimeer kunt je dagelijks terecht voor een heerlijk vers ontbijtje vanaf slechts € 3,00. Bestaande uit een Pistolet belegd met beenham of kaas, Smoothie/Yoghurt of ontbijttosti, koffie en 25cl jus d’orange.

Bekijk onze volledige menukaart boven aan pagina. 

Verse lekkernijen
voor bij de koffie

Dagelijks worden er ook heerlijke verse lekkernijen afgebakken in onze bakery, lekker voor bij de koffie (ook om te trakteren, bestellen is zeker mogelijk). Iedere zondagochtend vanaf 08.00 uur hebben wij lekkernijen en vers brood van onze warme bakker, zodat je ook op zondag de lekkerste broodjes vers op tafel kunt serveren, tevens schenken we dan verse jus d’orange.

Sego Fredo Koffie

Onze shop uitgerust met een Melitta verse bonen koffiemachine met SEGAFREDO Bonenkoffie, deze kwalitatief zeer hoogwaardige machine verzorgt heerlijke koffie, vers gemaakt van echte koffiebonen, horeca kwaliteit.

Verse jus d’orange

De dag kan niet beter beginnen met een flesje verse jus d’orange!

Lenteproducten

Ruitenwissers

Zijn jouw ruitenwissers aan vervanging toe? Wij hebben een groot assortiment op voorraad en kunnen je zelfs helpen om ze te vervangen

Schoonmaakartikelen

Veilig en comfortabel de winter door? Neem een kijkje in onze shop. We hebben een breed assortiment aan schoonmaakartikelen die je auto winterklaar maken.