Shop & Bakery

Broodje van de maand

FILET AMERICAIN
Waldkorn Classic Pyramide met filet americain, curry, kappertjes en augurk

Voor maar:

€5,25

Dagelijks tot 09.30 uur een heerlijk vers ontbijtje in onze bakery!

Bij Auto Boeimeer kun je dagelijks terecht voor een heerlijk vers ontbijtje vanaf slechts € 3,50. Bestaande uit een Pistolet belegd met beenham of kaas, Smoothie/Yoghurt, koffie en 25cl jus d’orange.

Verse lekkernijen
voor bij de koffie

Dagelijks worden er ook heerlijke lekkernijen vers gebakken in onze bakery, lekker voor bij de koffie (ook om te trakteren, bestellen is zeker mogelijk). Iedere zondagochtend vanaf 08.00 uur hebben wij lekkernijen en vers brood van onze warme bakker, zodat je ook op zondag de lekkerste broodjes vers op tafel kunt serveren, tevens schenken we dan verse jus d’orange.

Earth coffee

Earth Coffee wordt vers gezet met de nieuwe pistoolmachine. Earth Coffee is een  biologische espresso melange van 100% Arabica bonen (met EKO keurmerk). Vol en zacht van smaak met een intens aroma. De koffiebonen zijn afkomstig uit Guatemala, Peru en Nicaragua.

Verse jus d’orange

De dag kan niet beter beginnen met een flesje verse jus d’orange!

Winter producten

Luchtverfrissers

Muffe lucht in de auto? De auto luchtverfrisser biedt uitkomst! In onze shop hebben we een ruim aanbod aan luchtverfrissers en geurboompjes. Verkrijgbaar in diverse geuren. 

Schoonmaakartikelen

Comfortabel de zomer door? Neem een kijkje in onze shop. We hebben een breed assortiment aan schoonmaakartikelen die je auto herfstklaar maken.