Wasstraat

Carwash Auto Boeimeer

Auto Boeimeer beschikt over een uitgebreid aanbod om je auto snel en zorgvuldig te reinigen. Bij ons automatische carwash-systeem, bestaande uit 3 roll-overs, heb je de keuze uit 6 verschillende programma’s waardoor je al vanaf €6,50 je auto professioneel kunt reinigen. 

Aan het meest uitgebreide wasprogramma kun je bovendien nog een extra polispakket toevoegen waardoor je auto voorzien wordt van een beschermende polish.

De wasstraat

De wasborstels in onze wasstraten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit wastechnologie: SENSOFIL+. Het zachte wasmateriaal van geschuimd polyethyleen zorgt voor uitstekende wasresultaten waardoor je auto nog beter gereinigd wordt. Voor een nog optimaler wasresultaat heeft Auto Boeimeer gekozen voor hoogwaardige producten. Terwijl je wacht kunt je in onze shop een kopje koffie, thee of ander drankje nuttigen.

JE AUTO WASSEN MET AIR MILES

Bij Auto Boeimeer is het mogelijk om uw auto te wassen met Air Miles 

Wasboxen

Was je de auto liever met de hand? Uiteraard kan dat ook bij Auto Boeimeer, in één van de drie wasboxen die tot je beschikking staan. Voor het interieur van je auto kun je gebruikmaken van de stofzuigers. Heeft u geen tijd? Wij reinigen graag je auto voor je, zowel de buiten- als de binnenkant (eventueel op afspraak).